MONODERMA GR-SYSTEM || Ampulky na omlazení pleti

Krásný den krásky.
Dnes Vám opět přináším recenzi na ampulky, ovšem tentokrát od jiné značky a taky za vyšší cenu. Každopádně cenou se nenechte odradit a budu ráda, když se mnou dojdete ke zdárnému konci.

Ampulky od značky Monoderma jsem vyhrála v jednom kosmetickým balíčku na instagramu. Byla to náhoda nebo snad osud, že mě s touto značkou opět svedl dohromady. Já už totiž doma jedny ampulky od této značky měla, avšak poslala jsem je dál, protože se mi je nějak nechtělo zkoušet. Ovšem obratem se mi vrátily tyto růžové, takže těžko říct, čím to bude :)




Monodermá vitamínová terapie řeší různé kožní problémy, pigmentaci a vrásky. Má přírodní složení, a tak je vhodná pro všechny typy pleti i pro tu velmi citlivou. Terapie Monoderma je speciálně balená v ampulkách, abych byla zachována účinnost ingrediencí před vlivy okolního prostředí.

Já dostala ampule Monoderma GR-System - ampulky na omlazení pleti por pleť 35+.
I když mi letos bude teprve 22, tak jsem se číslem nenechala odradit a přesto ampule otestovala. Já osobně moc neřeším, jestli jsou produkty vhodné pro pleť 20+ nebo 60+. Pochybuji, že by mi to mohlo nějakým způsobem ublížit. Možná jen to, že moji recenzi musíte brát trochu s rezervou, protože na své mladé pleti nemám takové nedostatky jako třeba pleť 35+, takže jsem nemohla zaznamenat všechny změny, které by třeba zaznamenala žena 35+.


Tyto ampule obsahují účinné látky jako je:
 GLA-RUTIN - patentovaný komplex zvyšuje hladinu estrogenu v pokožce, 
Kyselina Hyaluronová - dodá pleti vyváženou hydrataci,
Lupinový olej - podporuje syntézu kolagenu a udržuje tak mladistvý vzhled pokožky,
LIPOCHROMAN-6 a AR-GB11 - jsou patentované složky, které dodávají do pleti zásobu antioxidantů.

Měly by zpomalovat stárnutí pleti, redukovat jemné vrásky, vyživovat a hydratovat, zpevňovat pokožku a zanechávat ji pružnou.
Jedná se o měsíční péči, která obsahuje 28 ampulí. Používá se jedna denně - ráno nebo večer - na vyčištěnou pleť. Já je používala večer, aby obsah působil přes noc. 

Ampulky obsahují hedvábné sérum, které neskutečně pokožku vyživí a zhydratují už po prvním použití. Jedna ampulka vyjde akorát na celý obličej a po aplikaci je pleť sametově hebká. Co se týče vrásek, tak nemohu soudit, protože moje mladá pleť jich zatím (ťuk ťuk) moc nemá :)

Celé tahle péče je bez konzervantů, veganská a není testována na zvířatech. Její cena je poměrně vyšší vzhledem k tomu, že je jenom na měsíc, ale já jsem ráda, že jsem ji vyzkoušela.

Koupíte na e-shopu www.medaprex.cz ZDE

Zaujala Vás tahle péče? Zkoušely jste něco podobného?
Nezapomeňte mi dát vědět do komentářů!

Mějte se krásně!
Petra

1 komentář:

  1. Recenze zní zajímavě a ani cena není tak hrozná, jak jsem se po přečtení úvodů domnívala ;-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS