SNĚŽNÝ MĚSÍC - Michaela Klevisová

Autor: Michaela Klevisová
Počet stran: 302
Rok vydání: 2019
Žánr: Detektivka
Nakladatelství: Motto


Anotace
Realitní agentka Olga byla zavražděna na odlehlém místě v Beskydech před roubenkou, kterou nabízela k prodeji. Stalo se to jen několik měsíců po vraždě jiné makléřky. Oba případy spojují podobné okolnosti, a navíc se zavražděné ženy mohly znát. Kriminalista Josef Bergmann proto odjíždí do hor a pátrá mezi místními obyvateli. Není to však jednoduché, protože obyvatelé horských samot jsou nedůvěřiví a uzavření a spousta z nich má tajemství, o která se s Bergmanem rozhodně nechtějí dělit.



Z mého pohledu
Musím říct, že na tuhle knihu jsem se hodně těšila, protože už na první pohled se mi neskutečně líbila obálka knihy. Prvotní nadšení rázem opadlo, protože jsem se do knihy pořád nemohla začíst. Vždy jsem přečetla pár stránek a pak knihu zase odložila. Dokonce jsem měla nutkání knihu vůbec nedočíst. Po dlouhém přemáhání a nucení se do čtení jsem se zhruba po 100 stránkách konečně začetla. Ovšem připadalo mi to jako kniha Stařec a moře, kdy hlavní hrdina neskutečně dlouhou dobu chytá rybu. Tohle mi přišlo dost podobné a i když jsem se ke konci od knihy nemohla odtrhnout, tak si moji přízeň nezískala. Mám ráda rychlé, stručné příběhy. Navíc ze začátku mi kniha přišla dosti zmatečná, protože autorka přeskakuje z postavy na postavu a dlouho jsem se orientovala. Za mě bohužel tato kniha ne.

Autorka nabízí i další díly, kde Josef Bergmann vyšetřuje další případu, takže pokud byste si je chtěli přečíst, tak rozhodně doporučuji mrknout na e-shop www.megaknihy.cz, kde jsou tyto knihy 
momentálně ve slevě :)

Mějte se krásně!
Petra

3 komentáře:

  1. Já jsem na Klevisovou četla docela chválu a chystám se něco od ní vyzkoušet. Teď jsi mne tedy trochu odradila. Zkusím se podívat v knihovně, kdyby mi knížka nesedla stejně jako tobě, tak aby to aspoň "nebolelo"
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona to ve finále není nejhorší knížka, po nějakých 100 stránkách už se četla dobře, ale přišlo mi to celý zbytečně zdlouhavý no :/

      Vymazat
  2. Nečetla jsem od ní ani jednu knihu, asi mě neláká. Mám doma tolik knih na čtení, že mi na takové knihy nezbývá čas. Momentálně čtu Hotel Winterhouse druhý díl. :-)
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS