New In: Březen 2020

Krásný den.
Jako už tradičně, i tentokrát mám pro Vás článek do rubriky new in, neboli co jsem si pořídila za měsíc březen. Moc toho nebylo, jako i předchozí měsíce, nicméně teď ke kosmetice, kterou jsem zase dostala od Nikol, přibyly i boty. No nic dost řečí, jdeme na to.

Nikol mi balíček poslala opět za dva měsíce a to únor a březen. Balíček obsahoval plno produktů, které sama nemám vyzkoušené. Nacházelo se v něm tělové máslo a balzám na rty Ryor, tělové máslo I love, mini sprchový gel Treaclemoon, levandulová svíčka, vosk Yankee Candle, pleťová maska 7th Heaven, kondicionér Aussie, šampon Yves Rocher, krém na ruce Balea, bomba do koupele, tělový scrub Balea, sprchový gel Freyja&Beauty, čistící mléko Ziaja, maska na oční okolí Jeu'Demeure.
Zkoušeli jste něco?


(199 Kč, www.casnaboty.cz)
Jako první jsem si vybrala lordsy. Už asi od základky žádné nevlastním a proto už bylo načase si nějaké pořídit. Vybrala jsem si tyto béžové lakované lordsy, která stály doslova pár korun. Jsou pohodlné a velice elegantní.


(233 Kč, www.casnaboty.cz)
Dále jsem si vybrala stříbrné polobotky z eko kůže. Už na první pohled mě oslnily svojí barvou. Podobné polobotky, akorát v černé barvě, mám už dva roky z Deichmannu a jsem s nimi strašně spokojena. Hodí se k šatům, saku a vypadají fakt skvěle.


(399 Kč, www.casnaboty.cz)
No a jako poslední tu mám espadrilky s leopardím vzorem. Na espadrilky mám velkou slabost a taky už jich doma několik vlastím, ovšem s leopardím vzorem nemám žádné. Jsou krásně lehké a nádherné.

Já jsem se svým nákupem bot nesmírně spokojena. Samy musíte uznat, že boty stály pár korun, takže o to větší mám radost! Co jste si za poslední měsíc pořídily Vy?

Mějte se krásně!
Petra

2 komentáře:

  1. Tak ty espadrilky jsou nádherné! Také si budu muset nějaké jarní botičky pořídit. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já si v březnu nepořídila snad nic nového na sebe a z kosmeticeky jen odličovač na oči v DMku. Byla jsem pár dnů na školení, taky jsme byli na pár dní v Krumlově, no a pak zavřeli krámy :). A já na e-shopové nakupování moc nejsem...

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS