New In: Květen 2019

Zdravím.
Je až neuvěřitelné, jak rychle ty měsíce utíkají. Člověk se ani nenadál a je tu konec května. No a já v květnu zase nakupovala a nakupovala. Pořídila jsem si toho požehnaně. Nějaká kosmetika, oblečení, boty, no bylo toho dost. Každopádně já jsem z věcí nadšená, tak se pojďte podívat, co jsem si pořídila!

5. května se konal Den kůže a to znamenalo, že od 29.4. do 6.5. ve vybraných e-shopech a lékárnách byla 50 % sleva na značku Sebamed. Sebamed mám hodně ráda a to bych nebyla já, abych tam neskoupila kde co. No cena za celkový nákup byla 729 Kč. Na fotce nejsou všechny produkty, ale pouze ty, které jsou pro mě. Myslela jsem totiž i na Vás, co mě sledujete na ig a vzala tam i nějaké produkty pro Vás :)
Teď Vám napíšu, co vše jsem si koupila pro sebe - Kondicionér na vlasy 85 Kč, Jemný peeling na obličej 113 Kč, Intimní emulze 80 Kč, Sprchový gel s olejem 63 Kč, Balzám na rty 35 Kč a Hlubokočistící pleťová voda 75 Kč. Rozhodně této značce věnuji článek, kde se o ní vše dozvíte a podrobně popíšu produkty, které jsem si koupila.

Kosmetiku Sebamed jsem kupovala na e-shopu kupkosmetiku.cz a jako dárek k nákupu jsem dostala růžový lak na nehty Essence, tester tvářenku a tester rtěnku :) I když to jsou testery, tak jsou to plnohodnotná balení. Moc mě to potěšilo :)



Poslední dobou hodně objednávám z Avonu. Docela často si tam objednávám i parfémy a musím říct, že některé jsou opravdu luxusní. Parfém Attraction je fakt moje srdcovka a je jeden z mých nejoblíbenějších. Cena 499 Kč a skládá se z ostružiny, mošusu, vanilkové ambry.


Jo dobrý, já vím, že bude léto, ale prostě máma mi koupila ponožky se zimním motivem. I ten králík má na šále vločky. No to nevadí, každopádně je to česká výroba, ale nevím od koho přesně.  Ale cena byla nějakých 25 Kč za kus, což je paráda :)

Objednala jsem si další boty, tentokrát z e-shopu different.cz. Tento  e-shop vlastní jedna moc hezká paní, která je navíc kamarádkou Zorky Hejdové. Musím říct, že je to e-shop hlavně se značkovým oblečením. Mně padly do oka tyto krásné botky na léto. Přesně takové jsem si představovala, lehké, jednoduché a krásné. Jsou značky Ipanema a stojí 599 Kč. Nosí se úplně parádně a hlavně mi vyhovuje zapínání a jsou celogumové. Jsou dostupné i v jiných barevných variací.

 Dále jsem nakupovala v drogerii DM. Není to tak dávno, co jsem začala používat pudr a tvářenku, ale neměla jsem ji čím nanášet. V DM měli neskutečné množství štětců, ale do oka mi padly tyto dva. Oba jsou značky Ebelin, ten černý stál 150 Kč a ten menší 80 Kč.
Dále jsem si tam pořídila tvářenku od Essence, která stála 70 Kč.

Kromě parfému jsem si také z Avonu objednala voňavku Viva la Vita, která v sadě společně s miniaturkou této voňavky, tělovým sprejem a tělovým mlékem - cena celé sady 250 Kč. Dále rtěnku Luxe - odstín Nude slip, kterou jsem obdržela jako dárek k nákupu.

O víkendu jsem se stihla opálit, a aby moje opálení vydrželo déle, pořídila jsem si toto bambucké máslo od Purity Vision, které by mělo opálení udržet. Má velice příjemnou našlehanou texturu a sehnala jsem je u nás ve Zdravé výživě, protože se dá použít i do jídla. Stálo 189 Kč

Tento svetřík/kardigan jsem si pořídila v obchodě Orsay. Měli tam poslední v mojí velikosti a jsem hrozně ráda, že ho mám. Je lehoučký, velice příjemný a hodí se snad ke všemu. Cena 449 Kč.

Dále jsem byla nakupovat v obchodě House, kde jsem si pořídila osminové rifle, které stály 799 Kč a jsou úplně nejvíc příjemný! A pořídila jsem si tam i tričko s kotvou, do kterého jsem se zamilovala na první pohled! Stálo 199 Kč.







A jako v posledním obchodě jsem nakupovala v Sinsay. Musím říct, že jsem v tomhle obchodě nakupovala poprvé, ale určitě ne naposled! Tolik věcí, za skvělé peníze! 
Koupila jsem si tam tuhle kabelku, která se nádherně hodí k šatům, cena 199 Kč.

Pořídila jsem i tyto dvě tílka, které jsou ze 100% bavlny. Jsou to trička do půl břicha a měli je tam tuším ještě v černé barvě. Cena 99 Kč/ks.


 Tričko za 69 Kč? Ano, tak jsem si hned vzala tři, ale těch druhů kolik tam bylo! Mrzí mě teda, že převážně jen černé nebo bílé, ale určitě si každý vybere!

Dále jsem si pořídila červené tílko, které tam opět bylo ve více barevných variací. Velice příjemný materiál, takový upnutější, cena 99 Kč. Klasika černé legíny, budu je mít nejspíš na doma nebo ven, cena 99 Kč.

A jako poslední tu mám tyto bombové šaty! Opět je tam měli i v dalších barvách, ale líbila se mi tato starorůžová. Cena 199 Kč. Zamilovala jsem si je na první pohled, na léto k vodě ideální!


Tak to je vše za květnový new in. Nakoupila jsem si toho dost, ale jsou to naprosto skvělé věci, u kterých to byla láska na první pohled!
Co jste si pořídili za květen Vy?

1 komentář:

  1. Super věcičky. Máš dobrý vkus :). Trička s popisem You and me, jsou fakt super :) a ještě tak levná. Paráda. Kabelka vypadá taky dobře. Ke každé barvě šatů, což je super. :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS