New In: Duben 2019

Krásný večer.
Jako tradičně, tentokrát trochu se zpožděním, Vám přináším článek o věcech, které jsem si pořídila za uplynulý měsíc. Zase toho bylo trochu víc, ani jsem nečekala, že si toho pořídím tolik. Sice píšu článek o uplynulém měsíci, ale doma už se mi zase hromadí věci za měsíc květen. No nic, dost řečí, jdeme na to!



Znáte iBody? Dostáváte je na čerpacích stanicích za natankované litry a následně si pak za ně můžete vybrat určité produkty. Já si tam vybrala kondicionér od Nivei. Já ho měla za ty ibody, tudíž mě nestál nic, ale normálně stojí cca 80,- Kč. Dále jsem si vybrala dvoufázový odličovač od Nivei. Odličovač jako takový jsem ještě žádný neměla, vždy jsem se odličovala micelární vodou nebo fluidem, takže proto jsem si tento produkt vybrala, opět je z ibodu, ale jinak stojí cca 60,- Kč.



Z ibodu jsem si taky objednala tuto Probio Kaši od topnatur.cz. Jsou v ní tři balení, což jsem teda čekala víc, ale "zadarmo" neber to. Vzala jsem si příchuť banán+čokoláda, ale mají tam i jiné. Cena se normálně pohybuje kolem 60,- Kč za balení. 

U Batě jsem si koupila další dvoje boty. Samozřejmě venku zatím není počasí, abych tyto botky nosila, ale doma jim je taky dobře. Žabky jsem si koupila hned na prodejně a stály 1399,- Kč. I když to nejde úplně poznat, oboje boty jsou tmavě modré. Poslendní dobou na té modré nějak ujíždím :D Druhé espadrilky jsem si musela objednat, protože neměli moji velikost, stály 999,- Kč.

Na notino.cz jsem si koupila tuto novinku od L´Oreal - Elseve a je to řada pro dlouhé vlasy. Já po dlouhém háru toužím fakt dlouho, tak snad mi konečně vlasy narostou. Když se set dostal do prodeje, byla na produkty 20 %, tudíž opravdu stály málo peněz. Šmapon na vlasy stojí 89,- Kč, maska na vlasy 139,- Kč a krém 119,- Kč. Musím říct, že všechno božsky voní!



Z mého okolí vím, že Avon hodně lidí odsuzuje. Já jsem ale s některými produkty spokojena. Kupuji si tam převážně sprchové gely, pěny do koupele, ale také voňavky. Samozřejmě mám ráda i ty drahé, ale používám je na pro mě důležité akce. Na klasické běžné nošení mi stačí ty z Avonu, které taky udělají parádu. Nejraději mám Eve confidence a Atraction. Tyto tři ještě vyzkoušené nemám, tak jsem na ně zvědavá. Zelená Eve Truth stála 210 Kč, Cherish 100 Kč (tyto dvě nemám z katalogu, ale od jedné paní) a Surreal Island 230 Kč. No není to nádhera? :)


 Z Avonu jsem si také objednala lak na nehty, který by měl být 60 vteřinový (tedy za minutu suchý) a stál 50 Kč. Barva by měla být šedo-hnědá, tady to moc vidět není. No a taky jsem koupila pěnu do koupele s vůní Jasmínu - 1000 ml za 100 Kč, což mi taky přijde paráda. Já mám soli a pěny do koupele spotřebovány rychle, protože si je dopřávám pořád :D


 No a jako poslední tu mám bělení na zuby na 6 týdnů od BrilliantCoco. Na jejich e-shop jsem narazila díky instagramu. Koupila jsem si tu nejdelší kúru a dostala k tomu jako dárek bambusový kartáček. Tato kúra stála 1079,- Kč, tak jsem zvědavá jestli bude fungovat. Každopádně potom o tom sepíšu článek.


Tak to by bylo pro dnešek vše. Co jste si v dubnu pořídili Vy?

Mějte se krásně!
Petra


2 komentáře:

  1. iBody neznám :-) to je pro mě novinka, musím se na to kouknout... co se týká odličování, tak nemám moc ráda dvoufázovky... ale už jsem si na ně pomalu navykla :D časy se mění... Boty jsou krásné! Oboje :-) teď už jen aby to počasí konečně přálo... je to hrozné -_- ale snad se dočkáme :-) Jé, teď je toho všude plno, téhle řady od L´Oreal - Elseve... mě to zatím nenalákalo... používám různé řady od značky Aussie a jsem s nima tak spokojená, že zatím netoužím po změně :-) možná časem
    Avon mám ráda :-) nedopustím na jejich sprchové gely, tělové mléka a nebo fixační sprej na make-up... nedávno jsem si od nich pořídila vůni Rebel a zamilovala jsem se do ní :-) Cherish a Eve Truth znám... voní nádherně... celkově mi přijde Avon prostě sympatický! :-)
    Těším se na recenzi ohledně řady BrilliantCoco, protože jsme po ní také pokukovala, ale nevěděla jsem, jestli do ní jít :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Super produkty. Myslím si, že značka Avon je fajn. Kvalitní :), ale chápu, že ne každý přípravek se povede.

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS