L’Oréal Paris Elseve Dream Long

Zdravím.
Když jsem na instagramovém profilu jedné holčiny (@shelfofbeauty) viděla tuhle (v tu dobu) novinku, hned jsem ji musela mít. Po dlouhých vlasech toužím už opravdu dlouho. Je pravda, že jsem se o ně začala pořád starat cca rok zpátky. Vlasy jsou jediná část na mé osobě, na kterou mám nejvíc produktů a o co se starám nejvíce. 
Když se řada Elseve Dream Long dostala na trh, na notino.cz na ni byla 20 % sleva. Okamžitě jsem toho využila a koupila si šampon, masku na vlasy a krém na vlasy. Řada ještě obsahuje balzám pro snadné rozčesávání. Ten jsem si ale nekoupila, protože si vlasy moc nečešu, proto jsem se rozhodla pouze pro zmíněné tři produkty.


Na začátku, úplně před prvním použitím, moje vlasy vypadaly jako na fotce. Rozčepýřené a jediné, co je dokázalo zkrotit, byl olej na vlasy. Taky jsou konce tmavší než na fotce dole. Přece jen v dubnu to sluníčko nesvítilo tolik jako teď. Fotku jsem pořídila pro porovnání. Teď, když recenzi píšu, mám spotřebovaný akorát šampon (jo, od dubna mi to trvalo sakra dlouho ho spotřebovat!). Jelikož si vlasy myji jen 2x týdně, tak hold mi přípravky na vlasy vydrží dlouho. Masky už mám jen na dně a krému je tam asi půlka.



A teď už k jednotlivým přípravkům.

Na začátek musím říct, že když jsem viděla ty barvy (růžová+oranžová) byla jsem nadšená. Hned mě to navnadilo na jaro, které v začátku používání bylo v nedohlednu. 
Jako první bych Vám ráda představila šampon. Šampon mám v balení 250 ml, ale mají ho i ve 400 ml. Když jsem si poprvé k němu přivoněla, šla jsem do kolen. Ta vůně byla tak neskutečná! Vůně trvá až do dalšího umytí, takže cca 3-4 dny. Stačí ho opravdu malé množství, aby vytvořil bohatou pěnu. Šampon vlasy regeneruje, vyživuje, posiluje růst vlasů a navrací jim přirozenou krásu. Když mrknete na fotku dole, tak musíte uznat, že vlasy mám teď skvělý. 
Cena 88 Kč.


Jako další tu mám masku na vlasy. Co se týče masek, tak těch moje vlasy moc nezažily. Měla jsem tuším dvě nebo možná i jednu. Každopádně vůně této masky je stejně skvělá jako u šamponu, tudíž vlasy ještě více provoní. Má objem 300 ml a pořád ji mám, takže vydrží opravdu dlouho. Zase ale záleží, jak často a kolik ji používáte. 
Já ji nanášela na několikrát. Nejprve do pokožky hlavy, potom po celé délce vlasů a nakonec jsem si s ní vlasy jakoby pročesala prsty. Jelikož si vlasy nečešu, tak si je vždycky pročešu takhle tou maskou. Následně jsem masku nechala působit 2 minuty a vlasy umyla. Už po jejím prvním použitím byly vlasy sjednocené a nádherně hebké. Maska posiluje vlasová vlákna a dodává vlasům přirozený lesk.
Cena 139 Kč.


A jako poslední tu mám krém na vlasy. U krému jsem byla velice překvapena, protože jsem nikdy předtím neslyšela, že by se na vlasy používal krém a ani jsem nevěděla jak ho používat. Naštěstí jsou všude návody, že jo. Krém má objem 200 ml, má regenerační účinky a ochraňuje vlasy při tepelné úpravě. Krém jsem aplikovala jako poslední do vysušených vlasů ručníkem. Já si vlasy suším pouze ručníkem a následně je nechávám volně uschnout. Nijak tepelně je neupravuji. 
Jelikož mám přirozeně vlnité vlasy, díky tomuto krému byly vlny naprosto dokonalé. Trošku mi vadila lehce lepivá textura krému, takže po jeho nanesení jsem ruce musela vždy umýt, abych nelepila :D 
Cena 119 Kč.


A teď už k závěrečnému hodnocení.
Musím říct, že s touhle sadou jsem byla nadmíru spokojena. Nejen, že úžasně voněla, ale rozhodně zlepšila vzhled mých vlasů. Hlavní účel této sady ale byly delší vlasy. I když jsem dala fotku PŘED a PO k sobě, není moc vidět rozdíl v délce. Možná je to tím, že na fotce PO má vlasy vlnité. Každopádně zklamaná nejsem. Narostlo mi plno nových vlasů a moje vlasy vypadají mnohem lépe než předtím, takže já jsem spokojená.
(upozorňuji, že za tu dobu používání jsem s vlasy nic nedělala! nebarvila, nestříhala, u kadeřnice nebyla)

Zkoušeli jste tuhle řadu? Jakou s ní máte zkušenosti?
Jaké přípravky používáte na vlasy Vy?

7 komentářů:

  1. Beautiful.
    www.rsrue.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo. Musím říct, že máš díky téhle řadě nádherně definované vlnky! To se mi líbí nejvíc🌸. Mám ráda vlasy s jemnými vlnkami, jsou takové princeznovské.

    Jinak tuhle řadu neznám, ale možná se na ní podívám. Aspoň na ten šampon, protože miluju, když mi voní vlasy💕.

    Verča ze Ztracena v Praze I NOVÉ RE-LOADED PALETKY OD MAKE-UP REVOLUTION

    OdpovědětVymazat
  3. Tak s touhle řadou zatím zkušenost nemám, ale neunikla mi :-) viděla jsem ji hojně na Instagramu a docela mě láká ji vyzkoušet, ale já jsem si tak nějak zvykla na značku Aussie a nějak se od ní nemůžu "odpoutat" :D protože mým vlasům opravdu vyhovuje :-)
    Ale ráda bych vyzkoušela ten krém na vlasy, ten vypadá suprově a Aussie krémy nemá, ale asi je lepší, když se používá celá řada a ne jen jeden výrobek... tak uvidíme :-) a máš moc krásné vlásky, líbí se mi takové jemné vlnky... co bych za to dala :-D :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tiež táto rada neunikla mojej pozornosti, kedže bola extrémne propagovaná a ja premýšľam nad kúpou masky alebo krému, lebo šampóny už mám svoje overené :) Inak máš nádherné vlasy :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  5. Tak já tuhle řadu vzdor vůbec nezaregistrovala. Teď ještě nějaké šampony mám v zásobě, ale třeba někdy časem...

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to vypadá skvěle, máš po používání této sady krásné vlny :) Taky toužím po dlouhých vlasech,nechávám si je narůst ale trochu bojuji s konečky. Tak schválně vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám hodně dlouhé vlasy, už je budu muset ostříhat, protože na léto to praktické vůbec není, je mi v nich horko a i při sportu mi vadí (pletou se mi do tenisové rakety). Ale mám své vlasy moc ráda a o hodně si je zkrátit nechci.
    Také používám Elseve. Je to si myslím hodně kvalitní značka. Vlasy si také nefénuji, ale nechám je samovolně uschnout. Ráno si do nich našplíchám rozčesávač, aby šly lépe rozčesat, protože jich je opravdu hodně :D
    Wow! Ta změna je hodně vidět hlavně v barvě. Říkala jsem si, že jsi byla asi u kadeřnice, ale jak jsi napsala, že ne, tak velký údiv. Pěkné :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS