AROME || Listopadové testování se Sanctuary Spa

Po několikaměsíční pauze opět dorazil balíček od Arome. Tentokrát jsem se mohla těšit ze značky Sanctuary Spa a její řady Signature. Se značkou jsem neměla žádnou zkušenost, pouze jsem ji viděla na instagramu. Po větším hledání jsem ji ale objevila i v drogeriích Rossmann a DM. 

Dárková sada obsahuje tři kosmetické produkty - sprchový gel, tělový peeling, tělové máslo a mycí houbu na tělo. Jedná se o cestovní balení, takže ideální právě na cesty nebo pokud chcete produkty nejprve vyzkoušet. Sada vypadá parádně i jako dárek, což se teď před Vánocemi hodí.


Vůně jasmínu, grapefruitu a vanilky je naprosto fantastická a já si ji zamilovala. Právě díky vůni uvažuji o pořízení tělového másla ve velkém balení. Sprchový gel obsahuje hydratační esenciální oleje a jojobové kuličky, které vytváří bohatou pěnu a vstřebávají se do pokožky. Tělový peeling jemně odstraňuje odumřelé kožní buňky a pokožku zanechává hladkou. Tělové máslo hydratuje pokožku a zanechává ji hedvábně jemnou. No a mycí houba, Vám zjednoduší samotné mytí.

Jsem ráda, že jsem touto cestou mohla opět vyzkoušet novou značku, kterou jsem určitě neměla naposled. Mrknu po ní v drogeriích, abych si očuchala i další řady. 
 

Máte se značkou nějaké zkušenosti?

Mějte se krásně!
Petra
*děkuji webu Arome za produkty poskytnuté k recenzi 

6 komentářů:

  1. Značku neznám, ale to dárkové balení vypadá moc hezky

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, značku jsem zahlédla a chtěla bych jí zkusit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle cestovní sady miluju, jsou super praktické! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Značka mi nic neříká, vypadá zajímavě

    OdpovědětVymazat
  5. Mně třeba sprcháč vůbec nepění, což mě mrzí a tolik si ho neužiju.

    OdpovědětVymazat
  6. Tato značka mě velmi mile překvapila, jak hezky a intenzivně voní :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS