LIRENE || Nové textilní masky ECO POWER

 Krásný pondělní den.


Dnes bych Vám ráda představila masky od značky Lirene, jejichž produkty seženete na e-shopu www.kupkosmetiku.cz, a které mi firma poslala na vyzkoušení. Jedná se o plátýnkové masky z bavlny, které by pleť měly zvláčnit a poskytnout dlouhodobou hydrataci. V balíčku jsem navíc dostala kokosové chipsy, které byly opravdu výborné. Lirene je certifikovaná přírodní kosmetika a složení masek je z 99 % přírodní. Já od této značky už měla dva produkty a byla jsem s nimi velmi spokojena. Masky mám všeobecně ráda a používám je minimálně jednou týdně. V balíčku byla zvláčňující a zklidňující maska s aloe vera a rýží a regenerační maska proti stárnutí s kokosem a zlatobýlem. Původ složek a přírodní ingredience jsou schválené organizací ECOCERT. Obě Vám je níže podrobněji představím.


Zvláčňující a zklidňující textilní maska s aloe vera a rýžovým proteinem je vhodná pro všechny typy pleti, hlavně pro suchou a citlivou pleť. Měla by napomáhat udržení rovnováhy pokožky a dodávat okamžitý hydratační efekt. 
Dlouhotrvajícího hydratačního účinku je dosaženo díky aloe vera, které v pokožce uzamyká vlhkost a zabraňuje ztrátám vody. Rýžový protein, bohatý na peptidy, má silné vyživující a vyhlazující vlastnosti.
Po otevření masky mělo plátýnko ještě ochranou plastovou fólii. Celkově byla maska hodně nacucaná sérem, ale zase ne tolik, aby na obličeji stékalo z plátýnka. V obalu ještě dost séra zbylo, tak jsem je vmasírovala na dekolt a krk. Plátýnko skvěle na pleti sedělo, nikde neklouzalo. Parfemace je velmi mírná, skoro nulová. Maska by se měla nechat působit 10-15 minut, já jsem si nechala působit 20 minut. I tak bylo plátýnko stále mokré. Po sundání jsem zbytek séra vklepala do pleti - celkové vstřebání byla otázka 5 minut. Poté mi pleť trochu lepila, ale tento pocit do půl hodiny zmizel úplně.
Byla jsem opravdu překvapena, jak moc pleť byla hydratovaná. Navíc byla hladká, napapaná a pružná. Neměla jsem potřebu používat krém nebo tak něco. Maska efektivně ulevuje od podráždění a redukuje začervenání pokožky.

Regenerační textilní maska proti stárnutí s kokosem a zlatobýlem je vhodná pro normální pleť.Díky výborným antioxidačním vlastnostem organického kokosu by pokožka měla být chráněna proti volným radikálům a tím zpomalovat proces stárnutí. Dále by měla omezovat vysoušení pokožky a poskytovat pleti dostatek hydratace. Přírodní zlatobýl by měl zase poskytovat pleti zpevnění a vyhlazení. Dále by měl pokožku zklidňovat, redukovat začervenání a podráždění.
Tahle maska neměla ochrannou fólii. V balení bylo dost séra na vmasírování do krku a dekoltu. Co se týče parfemace, tak jsem čekala nějakou kokosovou vůni, ale parfemace byla stejná jako u druhé masky. Masku jsem si nechala působit 15 minut. I tak bylo plátýnko stále mokré. Po sundání jsem zbytek séra vklepala do pleti - celkové vstřebání byla otázka 5 minut. Poté mi pleť trochu lepila, ale tento pocit do půl hodiny zmizel úplně. Po vstřebání séra byla pleť nádherně heboučká, hydratovaná a opravdu zpevněná. Bylo skvělé, že efekt byl vidět hned po prvním použití!

Po sundání masky z pleti by se pleť měla opláchnout vodou, to já jsem ale neudělala, protože mi přišlo nesmyslné sérum z pleti smývat. Sice jsem si musela počkat na celkové vstřebání séra, ale měla jsem volno, tak mi to nijak nevadilo. Celkově tyto masky jsou obě hodně povedené a určitě si je pořídím znovu. Obě masky seženete exkluzivně v prodejnách DM za 119,- Kč :)

Zaujaly Vás masky?

Mějte se krásně!
Petra


2 komentáře:

  1. Od této značky jsem kdysi měla odličovací mléko a nebylo špatné. Masky neznám. Recenze zní dobře, ale tedy cena je poměrně vysoká.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tu kokosovou bych s radostí vyzkoušela hned! :)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS