New In: Březen 2019

Krásný den!
Březen utekl jako voda a já pro Vás mám New In právě za měsíc březen. Nastřádalo se mi za ten měsíc toho dost. Nějaké oblečení, boty, kosmetické produkty. No málo toho rozhodně nebylo, ale blíží se jaro, tak je potřeba si trochu dopřát :)


Jako první tu mám dvoje šaty, které jsou z C&A. Ty první květované jsou s krátkým rukávem a na zádech mají dvě šňůrky do kříže. Materiál je takový zvláštní, ale rozhodně ne nepříjemný. Na léto budou úplně ideální. I když mám normálně velikost S, tak tyto jsou ve velikosti M, skvěle mi padnou a stály 350 Kč.
Druhé jsou tmavě modré s bílými puntíky, dlouhým rukávem a stály 398 Kč. Všechny šaty mám na ramínka a dlouho jsem sháněla aspoň podobné těmto. Zamilovala jsem se do nich na první pohled. Vzala jsem si velikost 34, ale i tak mi v kabince neseděly jako té figuríně, na které byly vystaveny. Byla jsem strašně zklamaná, dokud jsem nezjistila, že to mají schválně upravené a spíchnuté, aby figuríně dokonale padly. Nakonec jsem si je vzala, babička mi je zpravila (na zádech stáhla) a teď mi padnou dokonale! 



Džínovou bundu jsem chtěla opravdu x let. Vždycky jsem si ale našla důvod, proč si ji nekoupit. Nechtěla se mi zkoušet, byla pro mě moc drahá nebo jsem si řekla, že si ji koupím jindy. Každopádně teď už ji mám doma! Koupila jsem ji v Orsay za 799 Kč a zamilovala jsem se do ní. Ten materiál je fakt parádní, že není nijak tvrdý, ale je krásně měkký.
V Orsay jsem také koupila kalhoty a tričko z druhé fotky. Kalhoty jsou nad kotníky, tmavě modré a v pase mají na zavázání mašli. Za poslední rok jsem se do podobných střihů zamilovala, doma už jich mám několik! Cena 799 Kč. Tričko jsem koupila právě kvůli těm kalhotám. Myslím, že se to k sobě skvěle hodí, navíc mám v takové barvě i baleríny, takže pecka. Tričko je ze dvou materiálů a to ze předu taková ta "síťovina" a vzadu jako normální tričko. Na rukávech jsou volánky, což mě docela děsilo a na pravé straně zdobí klíční kost bambulky. Cena 349 Kč.

Po těchto kráskách jsem toužila půl roku. Původně jsem je teda chtěla v hnědý barvě, ale ty už neměli, tak jsem si vzala tyto tmavě modrý. Jsou kožený, zatraceně pohodlný a krásný! Mám je od Batě, kde poslední dobou nakupuji nejčastěji. Nebyly zrovna nejlevnější, stály 1999 Kč, ale ta kvalita tam prostě je!


V DM jsem si koupila nový pilník, který už byl pro mě nutností a stál 39,90 Kč. Dále jsem si tam koupila odlakovač od Dermacolu, který by vůbec neměl smrdět, tak jsem na něj opravdu zvědavá. Doma totiž pořád poslouchám, co to je za smrad :D Cena 79,90 Kč


V DM jsem si taky koupila dva balzámy na rty. Labello s příchutí manga a Vaseline bez příchutě. Labello jsem si poslední dobou strašně oblíbila a navíc mango miluju, takže jsem zvědavá jaký bude. Vaseline jsem nezkoušela vůbec. Oba stály 49,90 Kč/ks.
Dále jsem si tam koupila tekutý korektor. Sice mám jeden tuhý z Avonu, ale ten můj nos nezakryje po celý den. Paní mi doporučila tento tekutý od S.HE stylezone, odstín 001. Mám velice bledou pleť a tento mi fakt sedí. Navíc vydrží celý den a cena 69,90 Kč.


V lékárně Dr. Max nakupuji poslední dobou docela často. A ne, nechodím tam pro prášky :D Koupila jsem si tam tejpy v modré barvě, které stály 199 Kč. Sice doma ještě nějaký mám, ale těch není nikdy dost. 
No a taky tam mají akci (pořád běží) na micelární vody Nuance. Jedná se o akci 1+1 zdarma, takže za dvě micelárky dáte pouze 300 Kč a to se vyplatí. Koupily jsme si je tam s mamkou, zatím jsem ji teda nezkoušela, ale líbí se mi to dávkování.


V lékárně jsem taky koupila dva balzámy na rty od Uriage. Jeden teda vyšel na cca 180 Kč, což je docela pálka, ale poslední dobou jsem si tuhle značku oblíbila a chtěla ji zkusit. Od stejné značky jsem si pořídila i šampon DS Hair - jemný zklidňující šampon. Jelikož mi šampon Schauma neskutečně rozdělal pokožku hlavy, musela jsem ji něčím napravit. No a tento šampon jsem prostě musela mít, protože by měl pomoct mému problému a světe div se. Používám už ho měsíc a výsledky jsou znát. Navíc není jediný od této značky, takže pokud Vás trápí pokožka hlavy, určitě si běžte nechat poradit, mají i na lupy. A navíc mají slevu 20 % na tyto šampony! Stojí 299 Kč a se slevou 239 Kč.

Tak to by bylo vše. Je první den v dubnu a já už stihla nakoupit další věci -_-
Co jste si za minulý měsíc pořídili Vy? :)

Mějte se krásně!
Petra



5 komentářů:

  1. Krásné šaty! Také nemám ráda tvrdé džísky. Kalhoty na uzel teď docela letí a líbí se mi :) Ten pilník má super design :D
    Ohledně tejpů. Jsou u nich nějaké návody, jak je přilepovat?
    Leník, www.ranc-u-breyeru.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Super nákupy:D ty boty jsou úžasné, podobné jsem si také chtěla pořídit, ale počkám až na podzim:) Jinak ta micelárka vypadá fakt dobře, přiznám se, že to je poprvé, co vidím u micelární vody takový dávkovač, ale nápad to je dobrý.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty kalhoty se zavázáním na mašli jsou nádherné :-) já si je letos také chci pořídit, vypadají krásně, sluší ti :-) ale to i ty šaty, evokují ve mně jaro, dobrou náladu, pohodu ;-) Padnou ti jako ulité :-)
    Ten tekutý korektor mě zaujal, ten vůbec neznám, musím se po něm podívat :-) Co se týká micelárky, tak stejně jak Vanesuu J. zaujal mě ten dávkovač :O to je zajímavé :-) Určitě ráda vyzkouším, pořád se v micelárkách hledám, takže super inspirace :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé novinky. Kytičkové šaty jsou bezvadné + k nim ta džínová bundička. Super.
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS