Krémy na ruce || ALVERDE, E.MI, ORLY, BODYTIP

Zdravím.
V dnešním článku bych Vám ráda představila několik krémů na ruce. Krémy na ruce používám denně a už jsem jich vyzkoušela opravdu hodně. Dneska jich Vám pár představím a třeba Vás i inspiruji. Každý krém opravdu důkladně používám a až ho vypotřebuji, tak teprve píšu souhrn jeho vlastností. No nic, dost řečí, jdeme si je představit!





(30 ml, 129 Kč/3 ks, www.dm.cz)
Krém Alverde jsem zakoupila v DM a byly v balíčku celkem tři. Tento modrý a pak ještě žlutý a červený. Koupil mi je přítel a udělal mi tím obrovskou radost, protože čím dál víc začínám používat přírodní kosmetiku Myslela jsem, že když má každý jinou barvu a nápis, že budou i jinak vonět. Bohužel co se týče vůně, mě tyto krémy moc neohromily. Vůně byla taková nijaká, u všech skoro stejná a nic výrazného v ní nebylo.
Konzistence byla taková tužší a lehce lepivá. Ovšem lepivost po vsáknutí odešla a člověk mohl normálně fungovat. Rychle se vsakují a skvěle hydratují, takže vlastně tento krém splňuje pro mě důležité. Akorát teda ta vůně, ta mě zklamala.
Každopádně velikost je naprosto ideální, protože se vejde do kabelky a všude na cesty.



(30 ml, 150 Kč, www.emischool.cz)
Jako další bych Vám představila jednoho z mých top krémů na ruce. Značka E.MI představuje vlastní edice Daily Casual, True Romance, Sweet Poison, Feel Freedom a First Lady - každá se může pyšnit jedinečnými vlastnostmi v péči o pokožku. Já mám edici Sweet Poison a je to fakt pecka. Už při prvním přivonění jsem šla z té vůně do kolen. Po namazání jsem si pořád čuchala k rukám, protože jsem se té vůně nemohla vůbec nabažit! Není to nic výrazného ani extra sladkého. Je to naprosto příjemná jemná vůně.
Krém má opravdu lehounce fialkovou barvu a má skvělou konzistenci, takovou našlehanou.
Strašně rychle se vstřebává, hloubkově vyživuje, nelepí, dokonale hydratuje a po promazání můžete ihned začít pracovat, protože ruce nebudete mít mastné.
Rozhodně bych chtěla vyzkoušet i další edice, protože tento krém si jednoznačně získal moji pozornost!


(44 ml, 150 Kč, www.sensualite.cz)
Hydratační krém na ruce, nohy a tělo od značky ORLY, mě na první pohled zaujal svým jednoduchým vzhledem. Žádné obrázky, žádné výrazné písmo, prostě normální krém. Líbí se mi, že tento krém má více využití, není jen na ruce, ale také na tělo a nohy. Já ho teda používala jen na ruce, protože na další části těla mám jiné přípravky.
Nicméně co se týče konzistence, tak není nijak tekutý, je lehce tuhý, ale i přesto se skvěle roztírá. Každopádně nevsakuje se hned, takže si budete muset chvíli počkat, než budete moct zase něco dělat. Každopádně dokonale hydratuje!! Tento má svěží vůni papáji a červeného grepu. Lehce mi ta vůně připomíná osvěžovač vzduchu na WC :D
Nezanechává mastný film, obsahuje bambucké a kakaové máslo, aloe vera a vitamíny A a E, které chrání pokožku před nepříznivými vlivy.
Orly je nehtová přírodní kosmetická značka, která neobsahuje toxické látky a mimo tělové krémy, má velkou nabídku laků na nehty.


(75 ml, 89 Kč, www.vivaco.cz)
A jako poslední tu mám krém na ruce Makadamový ořech s vanilkou od BODY TIP. Tento krém jsem měla v zimním beauty boxu a už na první pohled mě zaujal svým vzhledem a velikostí. Konečně krém, který vydrží a zároveň se vejde do kabelky. Co se týče designu, je opravdu originální a strašně se mi líbí ten stříbrný obal a na něm ta černá etiketa - dokonalý.
Jeho konzistence vůbec není tuhá, ale vyloženě taky neteče, podle mě taková našlehaná pěna. Je více mazlavější, tudíž ho stačí opravdu málo a ruce dokonale promaže. Rychle se vstřebává bez zanechání mastného filmu. Vůně makadamového ořechu a vanilky je naprosto skvělá kombinace!
Obsahuje přírodní výtažky, které vyživují, zvláčňují pokožku rukou a zároveň posilují nehty.


Krémy, které používám postuji na instagramový profil blogu, kde píšu malé recenze. Některé, které jsou tady v článku, ještě ani na IG nejsou, protože tam postuji i jinou kosmetiku, kterou používám.
Líbí se Vám takové typy článků? 

Mějte se krásně!
Petra

5 komentářů:

  1. Článek je moc hezký a hlavně inspirativní, alespoň pro mě :-) protože kromě krému na ruce od Alverde nemám z dalšími krémy, které tady recenzuješ žádné zkušenosti :-) a rozhodně ráda vyzkouším. Mám ráda když se krém rychle vsákne a vstřebá, když moc nemastí a příjemně vodí :-) hodně mě zaujal krém od značky BODY TIP, protože ten obal musí zaujmout každého! :D A nebo i krém od značky E.MI vypadá dobře :-) určitě ráda vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  2. Nepoužívám žádné krémy na ruce, ale možná bych měla nějaký vyzkoušet, protože mám ruce samý ekzém, vysušuje mi kůži samotná voda. Článek se ti moc povedl :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal mě nejvíc Makadamový ořech s vanilkou od BODY TIP. Vypadá fakt luxusně.
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Doma máme krém na ruce od Dove a ten taky hrozně pěkně voní :)
    Teď jsem měla problémy se rty, takže jsem si mazala je.
    Leník, www.ranc-u-breyeru.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já dlouho pokukuju po produktech ORLY, hlavně kvůli nehtům. Ale krémy na ruce jsou i pro nehtíky dost důležité. Možná zabrousím přímo na tento krémík. Jinak já hodně ráda používám celkově baleu. Momentálne mám "Handcreme mit rosa Tonerde Pure a Soft" a musím říct že je vážně dobrý (Odkaz - https://www.dm.de/balea-handcreme-pure-und-soft-p4058172110641.html )

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS