New In: Leden 2020

Krásný den.
Už je to pěkně dlouho, co jsem psala poslední článek do rubriky New In. Každopádně je tu nový rok a s tím i článek na toto téma. Za měsíc leden jsem si koupila nějaké oblečení, boty a dostala nějakou kosmetiku. Momentálně nevím, co bude v článku za únor, protože jsem si dala kosmetickou stopku a vlastně i na oblečení. Zjistila jsem, že oblečení mám neskutečně moc, ani je nestíhám nosit a kupování nových a nových kousků je plýtvání. Stejně tak i kosmetiky mám na dva roky :D Tak uvidíme, co přinese únor. Teď se ale vrhneme na leden.

Jako první tu mám tyhle přírodní soli do koupele značky Matura. Poprvé jsem soli uviděla v prosinci na vánočních trzích v Brně, kde jsem k nákupu dostala kupón na 30 % slevu na e-shopu. No a tak jsem si tyto soli koupila. Soli v sáčku stály každá 60,- Kč a ta velká 150,- Kč. Soli najdete na www.koupelove-soli.cz



 Černé basic tričko a péřovou bundu jsem koupila v C&A. Tričko stálo 125,- Kč a bunda 498,- Kč. Dále jsem v House koupila šedé tričko, které stálo 129,- Kč a dvoje rifle, jedny za 499,- Kč a druhé z 649,- Kč.

Od přítelovy mámy jsem dostala lak na nehty od Rimmel London. Od značky today jsem dostala pleťový a tělový krém. Musím se přiznat, že značku today neznám a bude to moje první zkušenost s ní.

Byla mi nabídnuta spolupráce s firmou Farmasi a na testování mi přišlo tělové mléko a parfém z edice Motto. Zatím jsem s produkty moc spokojena, ale celkovou recenzi Vám sem ještě napíšu.

V drogerii Rossmann jsem si koupila tento štětec na obočí, bohužel ale zatím nemám produkt, který bych štětcem mohla na to obočí nanést :D Používám tužku Precisely, my brow pencil od Benefitu, ale ta cena je šílená, tak hledám levnější verzi.

V e-shopu Čas na boty měli po Vánocích slevy, tak jsem si tam koupila troje boty. Dvoje válenky (ještě světle růžové, které momentálně nosím, tak nejsou na fotce) a červené lodičky. Válenky stály 266,- Kč /kus a lodičky 400,- Kč. Podle mě je to parádní cena, zkuste mrknout, třeba ještě slevy mají. www.casnaboty.cz

No a jako poslední tu mám nálož kosmetiky od Nikolky, se kterou si každý měsíc posílám balíček. Tento balíček byl za měsíc prosinec a leden, proto je produktů tolik. Opravdu se moc těším až všechny produkty vyzkouším.

A co nového jste si za měsíc leden pořídily Vy? Dejte mi vědět do komentářů!

Mějte se krásně!
Petra


2 komentáře:

  1. Já se přiznám, že si ani nevzpomínám, co nového jsem si pořídila... Že by nic?
    Od značky Today jsem měla denní krém, který jsem používala na chalupě (je to myslím brand pro Billu, aspoň tam jsem ho kupovala), a byla jsem s ním docela spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Na recenzi se moc těším, produkty vypadají skvěle! :))

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS