Sprchové gely || AVON, YVES ROCHER, SEBAMED, ZIAJA, BALEA

Krásný den.
Dnes tu pro Vás mám další ze série článků a znovu sprchové gely. V tomto článku Vám představím jiné kosmetické značky než v tom předešlém článku. Všechny sprchové gely mi sedly, některé značky jsem zkoušela úplně poprvé. Každopádně žádný nebyl vyloženě propadák. No nic, dost řečí a jdeme na to.



(720 ml, 79,90 Kč, www.avon.cz)
Tak na tento sprchový gel Senses jsem narazila v katalogu Avon a hned na první pohled jsem se rozhodla, že si ho pořídím. Sprchových gelů není nikdy dost a i když mi některé produkty z Avonu úplně nesedí, tak sprchové gely to rozhodně nejsou. Tento byl ještě v balení XXL a za super cenu. Do práce jako dělaný a navíc s pumpičkou. Poslední dobou mám velice ráda produkty s pumpičkou, je to pro mě více praktické. 
Co se týče vůně, tak ta je krásně jemná. Textura je krémová a pokožku zanechává krásně hebkou. Co se týče hydratace, už to taková hitparáda není, protože po použití je potřeba se něčím namazat. Tudíž pro sušenky tento sprcháč úplně to pravé nebude. Já ale musím říct, že je to jeho jediné mínus, jinak jsem s ním naprosto spokojena.


(200 ml, 99 Kč, www.yves-rocher.cz)
Sprchový gel s peelingem malina&máta je můj první sprchový gel od Yves Rocher. Dostala jsem ho od kamarádky ze Slovenska k narozeninám a byla jsem naprosto nadšená! Pořád jsem básnila, jak si nějaký produkt od YR koupím, ale pořád jsem se k tomu neměla. Nakonec jsem ho dostala k narozeninám.
Peelingové sprchové gely mám velice ráda a malinové produkty mám ještě radši! Sprchový gel má úžasnou vůni a obsahuje malinová zrníčka a je bez parabenů. Více než 96% je přírodního původu a eko tuba obsahuje o 25 % méně plastů než dříve. Musím říct, že jsem zatím z této značky nadšená a určitě si pořídím i další produkty!

(200 ml, 125 Kč, www.kupkosmetiku.cz)
Na sprchový olej Sebamed jsem se velice těšila. Vždy jsem používala jen sprchové gely, proto jsem byla strašně zvědavá, co to bude za zázrak. Co jsem vlastně od sprchového oleje očekávala? No to, že mi promaže tělo a já už se pak nebudu muset ničím mazat. Jeho bohatá jantarová emulze složená z velkého množství zvláčňujících lipidů obsahuje avokádový olej a lecitin. Je bez konzervantů a barviv.
Hned na úvod mě překvapila vůně. Nedovedu říct, jestli olej voní nebo ne. Není to nic příjemného, ale nepříjemného taky ne. Vůně je prostě taková nijaká. Dále mě překvapila barva, která je žlutá stejně jako klasický olej na smažení. Textura byla tekutá, na mě až moc. Když se rozmazal po pokožce, tak působil jako hromada krému na těle. Následně na pokožce vytvořil něco jako "vosk", nebo něco takového, přesněji nevím jak to popsat. 
Každopádně kůže po něm je lehce hydratovaná, ale nic extra to není. Myslím, že sušenky by se měly po použití sprchového oleje namazat. 


(500 ml, 69,90 Kč, www.ziajaprotebe.cz)
Sprchový gel Kakaové máslo od značky Ziaja byl můj prvním sprcháčem od této značky. Koupila jsem si ho společně s dalšíma dvěma sprchovými gely. 
Sprchový gel je hnědé barvy a má krémovou konzistenci. Nádherně voní po kakau. Stačí ho malé množství, aby vytvořil bohatou pěnu. Pokožka je po něm nádherně hebká a provoněná a vůně trvá pár hodin. Navíc tohle velké balení Vám vydrží opravdu dlouho a ta cena?
Tento sprchový gel navíc neobsahuje parabeny. Také lehce promašťuje a změkčuje pokožku.


(300 ml, 19,90 Kč, www.dm.cz)
Limitky od značky Balea mám hrozně ráda. Mají krásné obaly, úžasně voní a jsou za skvělý peníze. Tenhle Zelený Vietnam jsem koupila společně s Relaxačním Bali (oranžový a na ten bude recenze někdy příště). 
Green Vietnam má průhlednou gelovou konzistenci a i malé množství tohoto gelu dokáže vytvořit obrovské množství pěny. Má úžasnou jemnou vůni, která Vás i teď na podzim přenese zpět do léta. Já to tak právě většinou mám, že si v létě nakoupím limitky a dostanu se k nim až na podzim nebo v zimě.
Vůně na pokožce vydrží i několik hodin po umytí a je velice příjemná. 
Upřímně, kdo by neznal sprchové gely od Balea?

Zkoušeli jste nějaký výše zmíněný sprchový gel? Zaujal Vás nějaký?

Mějte se krásně!
Petra



5 komentářů:

  1. Sebamed jsem také používala a hodně mi vyhovoval. A sprcháče od Balea jsem neměla už pěkně dlouho. Ale vždy, jak jdu okolo nich, tak je okukuji. Ale mám jich v zásobě tolik, že nevím, který spotřebovat dříve. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak z těchto sprcháčů nemám vyzkoušený žádný. Zaujal mne ten malinový od YR a limitka od Balei

    OdpovědětVymazat
  3. Senses od Avonu je úžasný. Avon má sprcháče i tělová mléka opravdu voňavé a stojí to za to :-) i když je pravda, že je nutná následná hydratace, protože mě také přijde, že celkem vysušují...
    Od Yves Rocher jsem zatím peeling neměla, pouze sprchový gel (dokonce i tuhle vůni :-) ) a s tím jsem velmi spokojená :-)
    Balea je naprostá klasika, která nikdy neomrzí, protože mají neskutečný výběr vůní a limitky, které neustále mění a vymýšlejí jsou prostě <3. Ráda používám i Ziaju :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Yves Rocher má úžasné produkty, nikdy mě s ničím nezklamaly :))

    OdpovědětVymazat
  5. Já objednávám z Avonu, ten mám nejradši. :-)

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS