Pleťové masky Ziaja || KAKAOVÉ MÁSLO, KOZÍ MLÉKO, JASMÍNOVÉ MÁSLO

Krásný den.
V dnešním článku bych Vám ráda představila tři pleťové masky od značky Ziaja
Ziaja se stala poslední dobou mou velice oblíbenou značkou a snažím se od ní zkoušet čím dál více produktů. Díky mojí slovenské kamarádce Domči, kterou jsem poznala díky instagramu, jsem mohla vyzkoušet níže uvedené pleťové masky, které mi poslala v balíčku spolu s další kosmetikou. Na masky jsem se moc těšila a během dvou týdnů je vyzkoušela všechny tři a nyní Vám přináším recenze.

(7 ml, 19,90 Kč, www.ziajaprotebe.cz)
Jako první tu mám masku Kakaové máslo. Maska je vhodná pro normální až citlivou pleť.
Už dopředu jsem věděla jak maska voní, protože přesně z téhle řady mám doma i sprchový gel a voní fakt pěkně. Tato maska by měla pleť regenerovat, hydratovat a snižovat drsnost pokožky. 
Masku jsem nanesla v silné vrstvě na pleť a krk (i tak mi ale zbylo na druhé použití). Nechala jsem ji 15 minut působit a během doby působení, sledovala jak se maska na pleti chová.
Maska má nevýraznou vůni kakaa a je tuhé krémové konzistence. Skvěle se roztírá jako krém. Během působení se maska na několika místech vsákla, nicméně nebylo cítit žádné pnutí.
Po uplynutí doby jsem masku umyla a pleť po ní byla úžasně hebká, hydratovaná a na první pohled zářivější. Po této masce nebylo zapotřebí další hydratace.  


(7 ml, 19,90 Kč, www.ziajaprotebe.cz)
Druhá maska je z řady Kozí mléko a taktéž jsem věděla jaká je její vůně, protože opět doma mám z této řady i sprchový gel. Maska je vhodná pro suchou pleť a náchylnou k tvorbě vrásek 20+.
Maska by měla redukovat malé vrásky, oddalovat proces stárnutí a zvyšovat pružnost pokožky. 
Maska mi vyšla opět na dvě použití i když jsem ji nanesla v silné vrstvě. Bohužel si myslím, že ze dvou použití se ten proces stárnutí moc neoddálí a ani nezredukuje malé vrásky. Nicméně maska na byla na pleti velice příjemná. Je tuhé krémové konzistence a roztírá se jako krém, který se na několika místech opět vsákl do pokožky. Cítila jsem lehké pálení na bradě, ale nic co by se nedalo vydržet. 
Během procesu jsem cítila pnutí kůže a po 15 minutách masku smyla teplou vodou. 
Po použití pleť byla krásně voňavá, hebká a hydratovaná.

(7 ml, 19,90 Kč, www.ziajaprotebe.cz)
A jako poslední tu mám masku Jasmínové máslo. Maska je vhodná pro pleť zralou, suchou, s vráskami 50+. Měla by napravovat vzhled vrásek, hydratovat a zpevňovat pokožku a dodávat ji mladistvější vzhled. 
Maska má naprosto dokonalou vůni, která je velice jemná a příjemná. Konzistence je jako u předchozích dvou masek tuhá a krémová. Taktéž vyšla na dvě použití a nanesla jsem ji na obličej a krk. Místy se maska vsákla a po 15 minutách jsem ji umyla teplou vodou. Pleť po jejím použití byla pěkně hydratovaná a napapaná. Vůbec nebyla vysušená a pleť vypadala svěží. 
Co se týče vrásek, tak zde jsem bohužel žádnou změnu neviděla, ale to přikládám k tomu, že jich moc nemám a musela bych masku používat častěji. 

A co Vy, zkoušeli jste nějakou masku od Ziaja? 

Mějte se krásně!
Petra

4 komentáře:

  1. Ty masky vypadají úžasně, určitě bych ráda vyzkoušela a podívám se po nich :))

    OdpovědětVymazat
  2. Od Ziaji mám jen odličovací mléko, pleťové masky jsem neviděla (ale já je stejně moc nepoužívám - a to ani ty, co mám doma z nějakých boxů)

    OdpovědětVymazat
  3. Ziaju mám ráda - používám od nich krémy na pleť, ale i tělová mléka nebo sprchové gely - nemůžu si stěžovat :-) Jediné, nad čím pořád váhám jsou masky :D tolikrát jsem je měla v košíku, ale nakonec jsem je vyhodila a řekla si "příště" :-D
    Tak doufám, že někdy to "příště" opravdu bude :-D ráda bych vyzkoušela tu z kozí řady a nebo kakaové máslo :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujala mě ta maska kozí mléko a ta jasmínová. :-) Moje pleť je hodně vysušená, takže mám ráda vše, co se týká hydratace. :-)

    https://pridesoul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS