Pleťové masky Balea || MILCH&HONIG, KAKTUS, TOTES MEER, REGENERIERENDE, MELON, REINIGENDE

Krásný den.
Dneska tu má zase nějaký kosmetický článek a tentokrát Vám představím několik pleťových masek od značky Balea. Masky od této značky mám velice ráda. Fungují, jsou za pár korun a některé mají moc hezké obaly. Navíc si zde najde to svoje jakákoliv pleť. Dělají masky pro všechny typy pleti nebo jen pro citlivé, stresovanou pleť, no zkrátka si vybere každý. No nic, dost řečí a jdeme na to.

(Milch&Honig, 12,90 Kč, www.dm.cz)
Maska s mlékem a medem je určena pro všechny typy pokožky, hlavně pro tu stresovanou. Maska by měla podporovat regeneraci unavené pleti. Já tuhle masku schválně použila když jsem přišla z noční, abych si ověřila, zda opravdu funguje. 
Maska má naprosto dokonalou jemnou vůni, nic výrazného. Má krémovou, lehce našlehanou texturu. Nechala jsem ji působit 15 minut a potom koukala, co s mojí pletí dokázala. Pleť vůbec nevypadala unaveně, byla krásně hebká, projasněná, svěží a vláčná. Pleť vypadala, jako by celou noc spala a ne, že byla vzhůru. Musím říct, že tuhle masku můžu rozhodně doporučit, protože opravdu fungovala.

(Kaktus, 12,90 Kč)
Kaktusová maska je vhodná pro všechny typy pleti. Jednalo se o limitku, kterou jsem měla doma delší dobu, tudíž už není k sehnání. Maska by měla pleť dlouhodobě hydratovat.
Maska má tekutou konzistenci - takovou napůl gelovou, napůl krémovou. Na můj vkus bylo v balení až moc produktu. tím jak je tekutější, tak ji není potřeba takové množství. Maska má velice příjemnou vůni a na pleti nijak nepálí. Masku jsem nechala působit klasických 15 minut. Místy se maska do pleti úplně vsákla, hlavně tedy na čele. Pleť byla po použití lehce hydratovaná, ale nic extra to tedy nebylo.

(Totes Meer, 12,90 Kč, www.dm.cz)
Maska z Mrtvého moře je vhodná především pro problematickou pleť.
Maska je velice tuhé konzistence, tudíž bylo docela těžko roztíratelná. Obsahuje bahno z Mrtvého moře, minerály, zinek a extrakt z řas. Přírodní peelingová zrníčka z meruňkových jader a bambusu odstraňují zrohovatělé částečky, takže máte masku a peeling v jednom. Masku jsem opět nechala působit 15 minut a následně jsem ji musela nejprve odmočit a potom až umýt, protože byla pěkně zatvrdlá.
Výsledkem byla čistá, neskutečně hebká pleť, bohužel ale docela vysušená, takže pro sušenky nic moc. Byla nutná hydratace pleti, i když na vysušení moc netrpím, tady ta vysušovala maximálně.

(Regenerierende, 12,90 Kč)
Regenerační maska je vhodná pro všechny typy pleti. Maska by měla pečovat o stresem unavenou pleť, hydratovat ji a podporovat její přirozenou odolnost. 
Maska byla bez parfemace a měla krémovou texturu, takže byla dobře roztíratelná. Maska na obličeji nešla cítit, takže jsem skoro zapomněla, že ji na pleti mám. Masku jsem po 15 minutách umyla, ale bohužel žádný efekt nepřinesla. S pletí vůbec nic neudělala, takže pro mě veliké zklamání.

(Melon, 29,90 Kč)
Melounová maska byla jednou z letních limitek, které Balea přinesla na trh. Maska by měla být hydratační.
Jedná se o plátýnkovou masku, která má vůni velice levných žvýkaček. Plátýnko byla na mě akorát nacucané. Sérum z masky nestékalo. Plátýnko době přilnulo k pleti, ale po nějaké době se odlupovalo. Masku jsem nechala působit 12 minut. O po této době bylo plátýnko stále mokré. Zbytek séra jsem vmasírovala do pleti. Po vmasírování séra pleť neskutečně lepila a musela jsem ji otřít vlhčeným ubrouskem. 
Co se týče samotné hydratace, tak za mě teda nic moc. Celkově mě tato maska zklamala


(Reinigende, 12,90 Kč, www.dm.cz)
 Čistící pleťová maska Reinigende s bílým jílem a zinkem je určená pro všechny typy pleti. 
Její konzistence mi připomínala bílý jogurt, který pleť příjemně chladí a dobře se roztírá. Maska by měla dokonale odstraňovat odumřelé částečky kůže, matovat pleť a zabraňovat vzniku nečistot.
Musím říct, že mě maska zbavila přebytečného mazu, což bylo opravdu super, jelikož mám smíšenou pleť. Dále byla pleť pěkně hebká, ale že by byla nějak extra vyčištěná, to mi moc nepřišlo.

Tak to by bylo pro dnešek vše a v dalším roce se můžete těšit na další masky od značky Balea :)
Mějte se krásně,
Petra

9 komentářů:

  1. Já masky používám málo, od Baley si vzpomínám na jednu (s jahodami) a ta tedy byla docela propadák.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně ty Balea masky ne vždycky seděly. Nejlepší byla asi ta se zinkem a pak myslím nějaký s mořskou solí :).

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  3. Mně od Balea vyhovuje jen některý druh, ale za ty peníze jsou super 😊

    michaelamestanova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. cryptocurrency prices , cryptocurrencies, bitcoin, market cap, btc price, crypto market, crypto exchange, crypto news, ethereum, litecoin, dogecoin, xrp

    OdpovědětVymazat
  5. movie database , tv shows, trailer, movie ratings, movies, movie reviews, tmovie is the world's most popular database for movie, TV and celebrity content

    OdpovědětVymazat
  6. This web have all kind of apk with ultimate access
    playbox hd apk

    OdpovědětVymazat
  7. apps, games, android, ios, iphone, mod apk, apk mod
    . mpl pro mod apk

    OdpovědětVymazat
  8. Download Top Android Apps Apks Directly from Mod Apk Without Installing. Discover the Best Android Apk mod
    serverless-bluetooth-keyboardMod Apk

    OdpovědětVymazat

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS